Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief, november 2017

Lieve bezoeker,

Het is inmiddels november en de herfst kleurt de wereld in de meest prachtige kleuren, waar ik enorm van geniet! Tijdens een wandeling door het bos, met de zon in mijn gezicht en lucht strak blauw boven de toppen van de bomen, keek ik terug op het afgelopen jaar waarin ik mijn droom omzette in daden: ‘Bij Bir’. Dankbaar terugkijkend op wat er staat en vol enthousiaste ideeën voor de toekomst, besloot ik een nieuwsbrief te schrijven om dit met je te delen.

HET EERSTE JAAR ‘BIJ BIR’

Ik kan terugkijken op een heel mooi eerste jaar waarin ik druk ben geweest met het neerzetten van de website, het geven van workshops ‘Talent Gezocht’ voor volwassen, het organiseren van ‘Talent Pop Ups’ en een b.s.o.-talentenweek voor kinderen en het coachen van zowel grote als kleine mensen.

Ik kan vanuit mijn hart zeggen dat ik aan alle workshops en aan elk coachtraject met veel liefde en plezier heb gewerkt. Ik voel me enorm geïnspireerd om verder te gaan op mijn ingeslagen pad.

Graag deel ik mijn plannen voor de komende periode als eerste met jou.

WORKSHOP ‘TALENT GEZOCHT’

De workshop ‘Talent Gezocht’ staat, in verband met grote belangstelling, nog drie keer gepland in het komende half jaar:

  • 4 november 2017 in Halsteren (reeds volgeboekt)
  • 16 december 2017 in Breda
  • 10 maart 2018 in Breda

Op mijn website vind je alle informatie en een sfeerimpressie van de workshop op video. Inschrijving voor de workshops in Breda is mogelijk via mijn website www.bijbir.nl of telefonisch 06-54686063.

VERVOLGWORKSHOP ‘TALENT ONTDEKT’

Op de veel gestelde vraag naar een verdiepende vervolgworkshop voor eerdere deelnemers, kan ik je enthousiast melden dat ook die gepland staat in het eerste kwartaal van 2018. De workshop ‘Talent Ontdekt’ is een feit. Ingaand op het verzoek van de deelnemers om meer tijd gaan we er dit keer een hele dag van maken.

Deelnemers van de workshop ‘Talent Gezocht’ krijgen t.z.t. informatie via e-mail, maar de datum kun je nu alvast in je agenda noteren. De workshop ‘Talent Ontdekt’ gaat van start op 31 maart. Wil je verzekerd zijn van een plek? Schrijf je dan nu alvast in. Het aantal plaatsen is beperkt.

TALENTENSCAN

Om een nog vollediger aanbod in talentgericht werken te kunnen bieden, heb ik het afgelopen jaar een verdiepende opleiding gevolgd. Inmiddels ben ik gecertificeerd tot het afnemen van de Talentenscan. Mij heeft de persoonlijke scan mooie nieuwe inzichten gegeven en handvatten die ik dagelijks gebruik. Het doet me veel plezier dat ik jou dit vanaf nu ook kan aanbieden!

De Talentenscan is een op-maat-gemaakte scan die jouw aangeboren talenten zorgvuldig in kaart brengt en hiermee een compleet beeld van jou geeft. Hij biedt inzicht in hoe jij datgene, wat van nature in jou aanwezig is, kunt ontwikkelen en optimaal kunt benutten.

De waardevolle inzichten die de scan geeft kun je gericht inzetten thuis, op school, in je werk of studie en in je relaties met anderen. De talentenscan is geschikt voor iedereen vanaf acht jaar. Hij helpt je richting te geven en passende keuzes te maken, zodat je in verbinding met je hart en dicht bij jezelf kunt leven.

Meer informatie is te vinden op de website.

CADEAUBON

Voor iedereen die op zoek is naar een origineel en super persoonlijk cadeau!

‘Bij Bir’ heeft een feestelijk verpakte cadeaubon op maat waarmee jij je geliefde, je kind, je werknemer of je buurman kunt verrassen met een inspirerende workshop of een inzicht gevende Talentenscan.

DECEMBERACTIE

Ter introductie van de Talentenscan heb ik in de maand december een leuke actie voor je!

Het pakket bestaat uit:

  • Een voorgesprek, waarin we samen de focus van de scan bepalen.
  • De online Talentenscan, door jou zelfstandig te maken.
  • Een nagesprek, waarin we de uitslag van jouw persoonlijke scan uitgebreid bespreken.
  • De uitwerking van de scan, zowel in beeld als in een schriftelijk verslag.

In de maand december betaal je in plaats van 195 euro, slechts 150 euro voor dit totale pakket.

Informatie over het complete aanbod van ‘Bij Bir’ is te vinden op mijn website www.bijbir.nl.

Wil je me graag persoonlijk spreken, dan kun je me telefonisch bereiken op 06-54686063.

Ik wens je alvast hele fijne feestdagen en een prachtig 2018 waarin je vanuit je passie en je talent kunt leven! Want denk eraan…………………

Een warme herfstgroet,

Birgit