TalentCompass

Zou je graag meer inzicht krijgen over hoe je in elkaar zit? Wil jij het beste in jezelf naar  boven halen?

Het TalentCompass is een op-maat-gemaakte scan die jouw aangeboren talenten zorgvuldig in kaart brengt en hiermee een compleet beeld van jou geeft. Hij biedt inzicht in hoe jij datgene, wat van nature in jou aanwezig is, kunt ontwikkelen en optimaal kunt benutten.

Het TalentCompass is geen standaard test waarbij vergelijkingen worden gemaakt met anderen of waarin gemiddelde scores worden gegeven. Het is een persoonlijk document dat inzicht geeft in jouw aangeboren krachten, in hoe jij je fijn kunt voelen, hoe jij je zelfvertrouwen kunt versterken en hoe je gemakkelijker dingen voor elkaar kunt krijgen.

De waardevolle inzichten die de scan je geeft, kun je gericht inzetten thuis, op school, in je werk of studie en in je relaties met anderen. Het TalentCompass helpt je richting geven en passende keuzes te maken, zodat je in verbinding met je hart en dicht bij jezelf kunt leven.

Het TalentCompass is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een voorgesprek, waarin we samen de focus van de scan bepalen
  • De online test, door jou zelfstandig te maken
  • Een nagesprek, waarin we de uitslag van jouw persoonlijke scan uitgebreid bespreken
  • De uitwerking van de scan, zowel in beeld als in een schriftelijk verslag

Het persoonlijke TalentCompass kan los afgenomen worden of in combinatie met een coachtraject. Prijsinformatie is te vinden in de tarievenlijst op deze site.

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag.